Оснащення iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max дисплеями з частотою оновлення 120 Гц може призвести до зниження їх часу автономної роботи.

iPhone SE, скріншот відео

Як повідомив аналітик Росс Янг, дисплеї для нових iPhone не будуть підтримувати технологію LTPO, у зв'язку з чим або знизиться максимальна роздільна здатність екрана при роботі з підвищеною частотою оновлення, або збільшиться енергоспоживання смартфонів.

Apple, iPhone // фото Getty Images

З урахуванням того, що смартфони від Apple і без цього не можуть похвалитися величезною автономністю, компанії доведеться або збільшувати розміри акумулятора, або ж знаходити інший компроміс, так як екран з рекордною частотою швидко спустошить акумулятор.

Популярні новини зараз

Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Втім, це лише чутки, і Apple може відмовитися від впровадження цієї технології в смартфони, які покажуть вже у вересні цього року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Volkswagen відмовиться від своїх культових лінійок авто. Тепер корпорація хоче перекинути всі свої ресурси на виробництво електрокарів, так як за ними майбутнє. До того ж, держави у всьому світі сприяють появі електрокарів на ринку, створюючи всілякі пільги як для виробників, так і для покупців.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google розкрила вартість своїх смартфонів Google Pixel 4a і Pixel 5. Повідомляється, що бюджетник буде коштувати в районі 350 доларів, у той час як флагманський буде продаватися за 700 доларів в базово комплектації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Huawei залишилася без чіпсетів. Продовження санкцій США проти компанії змусило одну із корпорація припинити співпрацювати з китайської Huawei.