Південнокорейська корпорація Samsung ніколи не могла похвалитися адекватним ціноутворенням на свою фірмову продукцію на ринку мобільних пристроїв, особливо в Україні. Приміром, флагманський Samsung Galaxy S20 почали продавати на момент його закінчення за ціною 26 999 гривень.

Samsung, gettyimages

Однак, на ринку скоро з'явиться Galaxy Note 20, так що компанії довелося знизити цінник на смартфон, який представили ще в кінці лютого. Повідомляється, що Galaxy S20 тепер можна купити в Україні за ціною нижче 22 тисяч гривень. Виходить, що від початкової ціни знижка близько 20%.

Samsung, gettyimages

Інсайдери раніше повідомляли, що смартфон Galaxy Note 20 покажуть публіці вже в кінці серпня, так що чекати залишилося недовго, а інформація про нього точно з'явиться заявленого терміну.

Популярні новини зараз

Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Volkswagen відмовиться від своїх культових лінійок авто. Тепер корпорація хоче перекинути всі свої ресурси на виробництво електрокарів, так як за ними майбутнє. До того ж, держави у всьому світі сприяють появі електрокарів на ринку, створюючи всілякі пільги як для виробників, так і для покупців.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google розкрила вартість своїх смартфонів Google Pixel 4a і Pixel 5. Повідомляється, що бюджетник буде коштувати в районі 350 доларів, у той час як флагманський буде продаватися за 700 доларів в базово комплектації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Huawei залишилася без чіпсетів. Продовження санкцій США проти компанії змусило одну із корпорація припинити співпрацювати з китайської Huawei.