Відеореєстратор зловив момент, коли водій чорного Hyundai i30 перевірив гальма великого автобуса і спробував звалити провину на водія автобуса.

Водій Hyunday, скріншот з відео

Цей кліп нещодавно був розміщений на YouTube поліцією Угорщини і показує чорний Hyundai, агресивно сворачивающий перед автобусом, що їхав по правій смузі дороги.

Хоча водій Hyundai явно винен в аварії, він, здається, дуже злиться на водія автобуса, постійно вказуючи на водія і жестикулюючи, що він повинен був залишити деякий місце позаду свого транспортного засобу.

Місцеве видання HVG стверджує, що інцидент стався рано вдень 11 травня, і що поліція прибула на місце події, щоб розслідувати цю справу.

Популярні новини зараз

Головний продукт українців дорожчатиме щомісяця: витрати зросли у 4-5 разів

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро"

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Показати ще

Як повідомляється, автомобіліст Hyundai повідомив владі, що несподівано натиснув на гальма, так як собака перебігала дорогу. Очевидно, водій не знав, що в автобусі був відеореєстратор, який і показав, що ніякої собаки там і не було.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали дату виходу нової серії GTA 6. Правда, судячи з усього, розробники не поспішають з випуском, так що геймерам доведеться почекати ще кілька років. Враховуючи, що GTA V все ще користується популярність, поспішати розробникам просто немає сенсу.

Як повідомляв Знай.ua, спорткари Lamborghini мають одну вразливість, яка може стати максимально небезпечною для водія та пасажира легкового автомобіля. Виявляється, вся справа в дверних ручках, які можуть замкнути пасажирів всередині, вибратися не буде можливості.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали найбільш придатні для життя планети. Виявляється, таких всього декілька,і вони лише наполовину нагадують Землю.