Оновленими даними про продажі Dark Souls III і франшизи в цілому Bandai Namco поділилася в окремому прес-релізі. Раніше в 2016 році третя гра серії стала самої быстропродаваемым тайтлом в історії видавця і розійшлася тиражем в три мільйони копій за перший місяць. Нагадаємо, що Dark Souls III - хардкорних гра, в якій померти простіше, ніж може здатися. Що дивно, вона має ідеальну репутацію серед геймерів за її складність і унікальність жанру. У всякому разі, на момент виходу геймплей був унікальним.

Про продаж франшизи в цілому в останній раз повідомляли в червні 2019 року. Тоді вони становили 25 мільйонів копій. У звітність входять як цифрові версії ігор, так і постачання дисків в магазини. І це тільки продажу, “піратів” серед геймерів явно буде більше, так що про популярність цієї гри сперечатися немає сенсу.

Буде продовження франшизи - невідомо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали дату виходу нової серії GTA 6. Правда, судячи з усього, розробники не поспішають з випуском, так що геймерам доведеться почекати ще кілька років. Враховуючи, що GTA V все ще користується популярність, поспішати розробникам просто немає сенсу.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, спорткари Lamborghini мають одну вразливість, яка може стати максимально небезпечною для водія та пасажира легкового автомобіля. Виявляється, вся справа в дверних ручках, які можуть замкнути пасажирів всередині, вибратися не буде можливості.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали найбільш придатні для життя планети. Виявляється, таких всього декілька,і вони лише наполовину нагадують Землю.