Не секрет, що Xiaomi Mi Band 5 точно з'явиться на ринку в цьому році. З головних змін - він отримає великий екран, а також підтримку NFC, яка буде працювати з українськими платіжними системами. Зокрема, наголошується підтримка чіпа NFC для міжнародного ринку. А тепер стало відомо, що майбутній гаджет буде мати функцію PAI (Personal Activity Intelligence).

Xiaomi Mi Band 5, gizchina

Ця функція може замінити значення "кількість пройдених кроків» на Mi Band 5. Замість цього браслет отримає дані про частоту серцевих скорочень у ролі індикатора особистої активності. Ця функція допоможе вам краще дізнатися про загальний стан здоров'я і діяти у відповідності з ним. До того ж, подібні функції будуть корисні як для любителів активного відпочинку, так і для спортсменів.

За попередніми даними, Xiaomi Mi Band 5 може вийти в червні. А очікувана ціна під час анонсу в Китаї складе близько 179 юанів. Втім, з-за пандемії терміни можуть перенестися на непоерделенную дату.

смартфон у руках, фото: pxhere

Популярні новини зараз

Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК

Головний продукт українців дорожчатиме щомісяця: витрати зросли у 4-5 разів

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали дату виходу нової серії GTA 6. Правда, судячи з усього, розробники не поспішають з випуском, так що геймерам доведеться почекати ще кілька років. Враховуючи, що GTA V все ще користується популярність, поспішати розробникам просто немає сенсу.

Як повідомляв Знай.uа, спорткари Lamborghini мають одну вразливість, яка може стати максимально небезпечною для водія та пасажира легкового автомобіля. Виявляється, вся справа в дверних ручках, які можуть замкнути пасажирів всередині, вибратися не буде можливості.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали найбільш придатні для життя планети. Виявляється, таких всього декілька,і вони лише наполовину нагадують Землю.