Нещодавно в мережі з'явилося відео, на якому користувачі показують, що новий смартфон OnePlus 8 Pro має щось на зразок рентгенівського зору. Зараз стало відомо, що таку здатність мають в iPhone з Face ID. Втім, це не рентген, а інфрачервоні хвилі, які здатні камера вловлювати і розпізнавати. Крізь тонкий пластик вони здатні “пробиватися”, так що в цьому немає ніякої магії.

Фото, на яких iPhone "бачить" крізь предмети, користувачі публікують в соцмережах. Така функція є тільки в нових версіях iPhone, які мають функцію Face ID.

Як каже експерт, в теорії такий режим може бути в будь-камери з потужним інфрачервоним датчиком. Для цього користувачеві потрібно обійти програмні обмеження. За словами експерта, щоб розблокувати цю функцію потрібно ще постаратися, та й сам “рентген” не такий вже і потужний.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали дату виходу нової серії GTA 6. Правда, судячи з усього, розробники не поспішають з випуском, так що геймерам доведеться почекати ще кілька років. Враховуючи, що GTA V все ще користується популярність, поспішати розробникам просто немає сенсу.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, спорткари Lamborghini мають одну вразливість, яка може стати максимально небезпечною для водія та пасажира легкового автомобіля. Виявляється, вся справа в дверних ручках, які можуть замкнути пасажирів всередині, вибратися не буде можливості.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали найбільш придатні для життя планети. Виявляється, таких всього декілька,і вони лише наполовину нагадують Землю.