Експерти з iFixit вирішили перевірити на ремонтопридатність планшет від Microsoft - Surface Go 2.

Microsoft, gettyimages

Перший Surface Go отримав один з найнижчих показників iFixit - один бал з 10, але, на щастя, не нуль. Почати було надзвичайно складно, і багато деталей були або немодульными, або легко пошкоджувались при заміні. Іншими словами, Surface Go був значною мірою одноразовим планшетом за 400 доларів.

Ось чому iFixit з подивом виявив, що екран Surface Go 2 легко знімається після невеликого нагріву. Це робить ремонт екрана більш простим і потенційно більш дешевим.

Однак, ремонтопридатність не на висоті. Багато деталі все ще припаяні, включаючи порти USB-C і Surface Connector. Акумулятор, як і раніше міцно приклеєний, що робить майже неможливою заміну, принаймні, для ремонту в сервісному центрі.

Популярні новини зараз

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Показати ще

Експерти дали планшету аж 3 бала з 10, але цього недостатньо, щоб заявити, що він відмінно ремонтується.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали дату виходу нової серії GTA 6. Правда, судячи з усього, розробники не поспішають з випуском, так що геймерам доведеться почекати ще кілька років. Враховуючи, що GTA V все ще користується популярність, поспішати розробникам просто немає сенсу.

Як повідомляв Знай.uа, спорткари Lamborghini мають одну вразливість, яка може стати максимально небезпечною для водія та пасажира легкового автомобіля. Виявляється, вся справа в дверних ручках, які можуть замкнути пасажирів всередині, вибратися не буде можливості.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали найбільш придатні для життя планети. Виявляється, таких всього декілька,і вони лише наполовину нагадують Землю.