Про проблеми електромобілів ми вже майже все знаємо. Крім мізерної дальності ходу без підзарядки, вони можуть вибухати, причому з величезною силою.

Китайський електрокар, скріншоти

Черговий подібний інцидент стався в Китаї. Місцевий уряд всіляко заохочує перехід на “Автомобілі нової енергії”, як їх офіційно називають в КНР.

Звичайно, нічого революційного в електриці немає, але всі розуміють, про що йде мова.

В результаті на дорогах Китаю з'явилося дуже багато електрокарів, причому тих виробників, які на території Європи мало кому відомі. Рекордно низька ціна і величезна кількість авто на дорогах загального користування можуть призвести до справжніх катастроф.

Популярні новини зараз

Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Судячи з того, що можна побачити в ролику — перед нами електромобіль Dongfeng, так що в цьому випадку компанія досить відома. Конкретний електромобіль під час зарядки на парковці накоїв справжній переполох. Спершу з-під машини повалив дим, потім стався вибух і з'явився вогонь, який перекинувся на сусідні ТЗ.

Відомо, що постраждало всього 5 авто, і більшість з них, судячи з відео, відновленню не підлягає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Honda впровадила в свій флагманський мотоцикл технологію Android. Тепер двоколісний отримав підтримку Android Auto, яка включає в себе відтворення музики, навігацію, відображення вхідних дзвінків, і інші різноманітні функції, які раніше були доступні в авто.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google незабаром представить бюджетник Pixel 4a. Смартфон здивує публіку своєю ціною, і стане прямим конкурентом нового iPhone SE, який продається за 400 доларів. Обидва смартфони мають непогані характеристики, але у Pixel 4a є незаперечна перевага.

Також Знай.uа повідомляв, компанію Google обвинуватили в стеженні за користувачами.