У списку вакансій компанії Sony Interactive Entertainment є запит на розробника додатків, в якому говориться, що PlayStation 5 вийде в жовтні 2020 року. Схоже, що компанія випадково злила дату виходу своєї консолі, хоча навіть інсайдери не могли назвати точних дат. Тепер немає сумнівів, що новинка з'явиться зовсім скоро, і чекати доведеться всього лише до середини осені.

PlayStation 5 \\ фото Sony

При цьому зазвичай консолі виходять трохи пізніше, ближче до католицького Різдва. Однак, на тлі конкуренції з Microsoft і їх консоллю, компанія вирішила зробити хід конем.

У списку на сайті вакансій NEXT говориться, що людина, яка отримає цю роботу, буде співпрацювати “з відділом дизайну та відділом забезпечення якості над створенням PlayStation 5, запланованої до випуску на жовтень 2020 року”.

геймеры, gettyimages

Популярні новини зараз

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Правда, поки що рано сподіватися на подібні терміни. Людство ще не перемогло новий вірус, так що плани можуть змінитися в будь-який момент.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що дані мільйонів жителів Росії опинилися у відкритому доступі. Причиною цього називають витік даних в одному з російських журналів, на який підписалися користувачі. Тепер база даних може бути в руках хакерів, і вони нею точно скористаються.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, які програми шпигують за користувачами. Зазвичай такі програми крадуть дані користувачів, нав'язують рекламу, або ж просто збирають інформацію про інтереси користувача.

Також Знай.uа повідомляв, змінений позашляховик Subaru може похвалитися унікальним корпусом, так як його перетворили в пікап. Навіть лебідку вставили, якщо автомобіль самостійно не зможе вибратися. Правда, перевозити габаритні вантажі потрібно буде навчитися конкретно на цьому авто.