У мережі з'явився на продаж рідкісний автомобіль, рідкість якого неможливо переоцінити.

Всередині невпізнаного автомобіля криється Mercedеs-Benz 280 SE в кузові W126, який випускався в період з 1979 по 1985 рік. Правда, від автомобіля мало що залишилося, але це і робить його унікальним, а ціна вас точно шокує.

Mercedеs-Benz 280 SE, autocentre

Тюнери підрізали і занизили седану дах і встановили більш вузькі вікна. Також вони значно переробили передню частину седана. Зокрема фахівці встановили новий капот з великими повітрозабірниками, перероблений бампер і решітку радіатора, а також фари, як у сучасних автомобілів марки. Автомобіль здається максимально довгим, так що вписуватися в поворот буде не так вже й просто, не кажучи вже про парковці.

Кузов седана пофарбували в чорний матовий колір, який відтіняють елементи оранжевого. На думку тюнерів, він виглядає максимально швидким. І справді, автомобіль віддалено нагадує спорткар 2000-их років з деякими модифікаціями.

Популярні новини зараз

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Показати ще

Mercedеs-Benz 280 SE, autocentre

Торкнулися чи тюнери силову установку невідомо. У стандартній версії він оснащений 2,8-літровою “шісткою” потужністю 185 л. с. Вартість неординарного автомобіля досить низька і становить 23 тисячі шведських крон, що еквівалентно 2300 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, компанія Meizu представила унікальний павербанк, який має купу крутих функцій. Приміром, він має 2 різних роз'єму для гаджетів, а також цифровий дисплей, що відображає потужність і відсоток зарядки самого повербанка. За новинку попросять сущі копійки.

Як повідомляв Знай.uа голова Xiaomi назвав кращий смартфон компанії за всю її історію. Звичайно ж, мова йде про флагман, який перевернув ринок смартфонів своїми флагманськими на той момент специфікаціями, але низьким цінником.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft приступила до впровадження травневого update 10, яке принесе купу корисних змін, в тому числі і змінений інтерфейс.