Tesla запатентувала нову конструкцію батарейок. Сам Маск заявляє, що патент набагато важливіше, ніж може здатися на перший погляд.

Що таке вкладка акумулятора і чому її видалення має велике значення, за словами Маска?

В технології вкладок немає нічого поганого, але оптимізація конструкції батарей для їх переробки може заощадити багато часу, матеріалів і грошей.

Патент Tesla описує конструкцію батареї, в якій такі елементи, як опуклості і невеликі шипи, слугують для з'єднання різних верств, а не спираються на зварену, що об'єднує провідну оболонку. “У деяких варіантах здійснення, оболонка батарейок включає кришку з певною конструкцією, сконфігурованої для збільшення з'єднання електрода з кришкою”, пояснюється в патенті. “Кришка може включати в себе виступи, опуклості, порожнини або інші елементи, які забезпечують додаткове з'єднання між кришкою і електродом”.

Tesla, gettyimages

Популярні новини зараз

Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Показати ще

Сам же Маск представить цю технологію вже влітку, і покаже її перевага над звичайними акумуляторами для електрокарів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, компанія Meizu представила унікальний павербанк, який має купу крутих функцій. Приміром, він має 2 різних роз'єму для гаджетів, а також цифровий дисплей, що відображає потужність і відсоток зарядки самого повербанка. За новинку попросять сущі копійки.

Як повідомляв Знай.uа голова Xiaomi назвав кращий смартфон компанії за всю її історію. Звичайно ж, мова йде про флагман, який перевернув ринок смартфонів своїми флагманськими на той момент специфікаціями, але низьким цінником.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft приступила до впровадження травневого update 10, яке принесе купу корисних змін, в тому числі і змінений інтерфейс.