Недавно Apple випустила новий iPhone SE 2020. Смартфон отримав відносно нові компоненти за ціною $ 399 зокрема, це флагманський чіп Apple A13 Bionic, Touch ID і камери, аналогічні iPhone XR. Втім, компанії довелося жертвувати іншими компонентами, щоб зробити ціну на смартфон мінімальною.

iPhone SE 2, фото Apple

Експерти повідомляють, що фактична вартість виготовлення цієї моделі на 18% нижче, ніж iPhone 8, і становить $217. Звичайно, компанія отримає зі смартфона величезну прибуток, адже собівартість гаджета просто мінімальна.

Що стосується внутрішньої материнської плати, то вона майже ідентична iPhone 8 з оновленим чіпом A13 Bionic, яким оснащена серія iPhone 11. Дизайн залишився в стилі iPhone 8, і на відміну від iPhone SE, тут не 3.5 мм аудіороз'єм. Звичайно, це теж вплинуло на ціну, і тепер цей смартфон можна сміливо назвати бюджетним.

iPhone SE 2, фото Apple

Популярні новини зараз

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити

Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро"

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Apple також довелося прибрати деякі апаратні можливості, наприклад 3D, заощадивши при цьому додаткові витрати. Порівняно з флагманської серії iPhone 11 Apple скоротила ємність акумулятора, зробивши його на 60% менше. Акумулятор є слабкою стороною смартфона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, компанія Meizu представила унікальний павербанк, який має купу крутих функцій. Приміром, він має 2 різних роз'єму для гаджетів, а також цифровий дисплей, що відображає потужність і відсоток зарядки самого повербанка. За новинку попросять сущі копійки.

Як повідомляв Знай.uа голова Xiaomi назвав кращий смартфон компанії за всю її історію. Звичайно ж, мова йде про флагман, який перевернув ринок смартфонів своїми флагманськими на той момент специфікаціями, але низьким цінником.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft приступила до впровадження травневого update 10, яке принесе купу корисних змін, в тому числі і змінений інтерфейс.