Прийнято вважати, що після закінчення життєвого циклу відслужив свій автомобіль відправляється в кращий світ. Втім, все трохи інакше.

Утилізація авто, скріншоти

Утилізація - єдиний реалістичний сценарій, який рано чи пізно дочекається будь затрималися на цьому світі машину. Так як автомобілі розкладаються досить тривалий час через пластику та інших деталей, без утилізації такі авто почнуть масово засмічувати нашу планету. Без повної утилізації не обійтися, і ось в мережі з'явилося відео, як це роблять з допомогою преса.

Тільки подивіться: бідолаха немов шматочок вершкового масла відправляється під прес, який у підсумку видає акуратний кубик. Дізнатися у цьому чотириколісний транспортний засіб більше неможливо. Впевнені, вам цікаво глянути.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

Показати ще

Нагадаємо, популярна гра Fortnite в черговий раз побила рекорд. Тепер творці проекту повідомили, що в грі зареєструвалася рекордна кількість гравців - 350 мільйонів. До того ж, одночасно в грі зібралася рекордна кількість геймерів.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали водневий автобус, який отримав причіп з паливом. Правда, водіям автобусів для керування таким транспортним засобом необхідно мати права на водіння з причепом, але плюсів у новинки більше, ніж мінусів. Приміром, він екологічно чистий, і працює на водні. Запас ходу без дозаправки в районі 350 км, але і це не межа.

Також Знай.uа повідомляв, співробітники Tesla вважають, що Маск шкодить бізнесу і виробництва авто Tesla своїми повідомленнями в соцмережах. Нерідко Маск дозволяє собі гостро реагувати на критику, або ж висувати незвичайні і божевільні ідеї, що подобається далеко не всім користувачам.