У мережі з'явилися фотографії спорткара Ferrari GTC4Lusso, розчавленого колесами вантажівки. Ні, це не знімки з ДТП.

ДТП, carcoops

Інцидент стався в одній з транспортних компаній. Таким неординарним способом звільнений співробітник продемонстрував своє невдоволення рішенням власника. Втім, співробітник все-одно піде “в мінус”, так як автомобіль не з дешевих, особливо Ferrari.

За його словами, водій вантажівки був найнятий компанією-перевізником лише за чотири дні до події. Єдиний виконаний їм рейс став останнім у його недовгій кар'єрі. Незважаючи на те, що працівник неодноразово просив, щоб його не звільняли, власник компанії залишився непохитний. Втім, чому співробітника звільнили одразу ж після першого замовлення - невідомо. Однак, імпульсивність точно не є сильною стороною перевізника.

Перед тим, як залишити автотранспортну компанію, водій заскочив в перший-ліпший вантажівка і поїхав прямо стоїть у дворі Ferrari GT4Lusso екс-начальника. Що стосується компенсації, на вторинному ринку США такий автомобіль коштує від 200 до 280 тисяч доларів, і це тільки ремонт авто. Невідомо, скільки суд призначить суму компенсації.

Популярні новини зараз

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх

Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, популярна гра Fortnite в черговий раз побила рекорд. Тепер творці проекту повідомили, що в грі зареєструвалася рекордна кількість гравців - 350 мільйонів. До того ж, одночасно в грі зібралася рекордна кількість геймерів.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали водневий автобус, який отримав причіп з паливом. Правда, водіям автобусів для керування таким транспортним засобом необхідно мати права на водіння з причепом, але плюсів у новинки більше, ніж мінусів. Приміром, він екологічно чистий, і працює на водні. Запас ходу без дозаправки в районі 350 км, але і це не межа.

Також Знай.uа повідомляв, співробітники Tesla вважають, що Маск шкодить бізнесу і виробництва авто Tesla своїми повідомленнями в соцмережах. Нерідко Маск дозволяє собі гостро реагувати на критику, або ж висувати незвичайні і божевільні ідеї, що подобається далеко не всім користувачам.