Після широкого поширення нового коронавіруса не було ні простого, ні однозначного прогнозу для вірусу. Що ще гірше, діагноз цього дуже заразного захворювання не простий. Це означає, що ми не можемо просто піти в будь-яку лабораторію для тестування. На сьогоднішній день найпростіший спосіб ідентифікувати COVID-19 полягає в тому, щоб ідентифікувати комбінацію симптомів і зробити розрахункове “припущення”. Останній звіт показує, що армія США хоче терміново розробити переносна пристрій, яке може виявляти численні симптоми COVID-19.

Коронавірус, фото: Getty Images

За повідомленнями ЗМІ, армія США підписала контракт на науково-дослідні роботи на 25 мільйонів доларів з технологічною компанією. Основна мета цього контракту полягає в розробці носимого пристрою, яке виявляє ранні симптоми нового коронавіруса. За даними тендеру, американським військовим терміново необхідно розробити пристрій. Потрібно швидкий і точний носиться діагностичний інструмент для виявлення захворювання до появи симптомів. Гаджет також допоможе відстежити або запобігти поширенню нового коронавіруса.

Коронавірус, фото з вільних джерел

Цей діагностичний інструмент можна носити на зап'ясті, як годинник.

Популярні новини зараз

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження

Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Показати ще

Крім того, пристрій буде контролювати користувача в режимі реального часу. Якщо є незначні симптоми, датчик автоматично нагадає користувачеві. Таким чином, медичний персонал може провести комплексне обстеження, ізоляцію та інші подальші діагнози. Новий коронавірус стає більш заразним, коли у жертви з'являються симптоми.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, популярна гра Fortnite в черговий раз побила рекорд. Тепер творці проекту повідомили, що в грі зареєструвалася рекордна кількість гравців - 350 мільйонів. До того ж, одночасно в грі зібралася рекордна кількість геймерів.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали водневий автобус, який отримав причіп з паливом. Правда, водіям автобусів для керування таким транспортним засобом необхідно мати права на водіння з причепом, але плюсів у новинки більше, ніж мінусів. Приміром, він екологічно чистий, і працює на водні. Запас ходу без дозаправки в районі 350 км, але і це не межа.

Також Знай.uа повідомляв, співробітники Tesla вважають, що Маск шкодить бізнесу і виробництва авто Tesla своїми повідомленнями в соцмережах. Нерідко Маск дозволяє собі гостро реагувати на критику, або ж висувати незвичайні і божевільні ідеї, що подобається далеко не всім користувачам.