Італійська компанія Lamborghini в черговий раз продемонструвала свою інноваційність і провела презентацію нового суперкара Huracan EVO RWD Spyder в доповненої реальності. Правда, презентація була доступною тільки для власників iPhone та іншої техніки Apple, яка підтримує технологію доповненої реальності.

Huracan EVO RWD Spyder, lamborghini

Відео до перегляду доступно і зараз. Для цього необхідно зайти на офіційний сайт виробника (lamborghini.com) з вказаного пристрою і натиснути подивитися в AR.

Що ж стосується самого задньопривідного гіперкара Lamborghini Huracan EVO RWD Spyder, то він візуально відрізняється від повнопривідної версії тільки оформленням переднього і заднього бампера. Під капотом знаходиться V10, а максимальна швидкість в районі 324 км/год, а розгін до “сотні” займає 3,5 секунди. Правда, про ціну поки немає ніякої інформації, але ми впевнені, що цінник давно переступив 100 000 доларів.

Huracan EVO RWD Spyder, lamborghini

Популярні новини зараз

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft виплатить 100 000 доларів тому, хто зможе зламати ядро Linux, яка розробила сама компанія. По суті, компанія просить хакерів зламати свою систему захисту, щоб уникнути злому в майбутньому, закривши можливі уразливості в системі.

Як повідомляв Знай.uа, автомобілі Tesla обзаведуться функцією відеоконференції. Не секрет, що всередині салону біля дзеркала заднього виду розміщені камери, які можуть знадобитися для відеоконференцій. Tesla анонсувала таку функцію, але коли конкретно вона з'явиться - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, бюджетний смартфон від Samsung перевершив за якістю знімків навіть iPhone 11 Pro Max. Сам по собі смартфон отримав далеко не кращу начинку, але от роботу фронтальної камери експерти оцінили.