Google нещодавно випустив рекламний ролик, в якому всім охочим пропонується подивитися онлайн-реліз Android 11 Beta. Бета-версія нових систем Android зазвичай випускається на конференції Google I/O. Тим не менше, цей рік трохи відрізняється з-за пандемії коронавіруса. Google I/O 2020 був скасований, тому єдиним варіантом для бета-версії Android 11 є онлайн-конференція. Ця конференція відбудеться 3 червня.

Google порадив всім дивитися цю конференцію з дому. Захід буде включати в себе новини та оновлення різних офіційних заходів. Google оновив графік випуску Android 11. Новий розклад показує, що Android 11 пройде 3 бета-релізу. Бета-версія вийде в червні, липні і серпні. Офіційна стабільна версія з'явиться в жовтні.

Що нового в черговий версії Android - розкажуть вже на конференції.

Популярні новини зараз

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft виплатить 100 000 доларів тому, хто зможе зламати ядро Linux, яка розробила сама компанія. По суті, компанія просить хакерів зламати свою систему захисту, щоб уникнути злому в майбутньому, закривши можливі уразливості в системі.

Як повідомляв Знай.uа, автомобілі Tesla обзаведуться функцією відеоконференції. Не секрет, що всередині салону біля дзеркала заднього виду розміщені камери, які можуть знадобитися для відеоконференцій. Tesla анонсувала таку функцію, але коли конкретно вона з'явиться - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, бюджетний смартфон від Samsung перевершив за якістю знімків навіть iPhone 11 Pro Max. Сам по собі смартфон отримав далеко не кращу начинку, але от роботу фронтальної камери експерти оцінили.