У середині квітня компанія Apple представила довгоочікуваний бюджетний смартфон iPhone SE. Зак Нільсон вирішив перевірити, які тортури зможе витримати новий смартфон від яблучної корпорації.

Блогер у своєму стилі перевірив новий смартфон з допомогою ножа, запальнички та інших підручних засобів.

Судячи з відео, сам дисплей і скло досить міцне, але подряпини все ж залишаються, нехай і неглибокі. Однак, камера не порадувала експерта, адже воно повинно бути більш стійким до пошкоджень. При цьому сканер відбитків пальців, який розмістили на кнопці “Додому”, витримав пошкодження лезом без пошкоджень, що тільки плюс для цього смартфона. Випробування запальничкою також не завдало шкоди LCD-дисплея. Хоча в місці нагрівання з'явилося чорне пляма, в процесі охолодження воно зникло. До речі смартфон не особливо згинається, що тільки радує користувачів, так як iPhone 6 раніше страждали від такого впливу.

iPhone SE, скріншот відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Зміни в оформленні відстрочки: йти до ТЦК не обов'язково

Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію

США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Показати ще

Нагадаємо, що експерти розповіли, які автомобілі викрадають найчастіше. Звичайно ж, під прицілом дорогі автомобілі, так як і можна вигідно продати, або ж розібрати на деталі і продавати окремо частинами. Серед усіх крадених авто в Україні лідирують автомобілі марки Toyota.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали дату виходу Sony PlayStation 5. Інсайдери очікують, що новинку покажуть вже 4 червня, так що чекати залишилося трохи менше місяця. Ми практично всі знаємо про консолі, крім її зовнішнього вигляду. Однак до початку літа ми побачимо, як новинка відрізняється від свого попередника, якого показали публіці ще в 2013 році.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Facebook готує велике оновлення для користувачів. Звичайно ж, мова поки йде про Android-версії, а зміни торкнуться самого додатка соцмережі. Швидше за все, найближчим часом оновлення з'явиться і на iPhone.