Смартфон iPhone SE другого покоління дуже добре був прийнятий ринком. Поки немає ніякої статистики про продажі, але це явно буде дуже популярна модель як мінімум протягом найближчих пару років. Тепер блогери вирішили порівняти цей смартфон з топовим iPhone 11 Pro Max. Тепер ми дізналися, який смартфон зможе пережити більше падінь.

Як можна бачити, заднє скло флагмана Apple було “знищено” після першого ж падіння, при цьому на iPhone SE практично не залишилося ніяких слідів. Як бачимо, вага і формфактор вирішує тут вирішальну роль.Падіння на кут обидва смартфона перенесли добре, а от падіння екраном вниз знову виявилося фатальним для старшої моделі. Правда, і в iPhone SE тріснуло скло теж, хоча обидва апарату залишилися працездатними. Однак, заміна деталей на цих смартфонах кардинально відрізняється за вартістю - на iPhone SE відмінно стають деталі від iPhone 8,

iPhone SE 2, фото Apple

Судячи по ролику можна сказати, що iPhone SE виявився міцніше за рахунок своєї ваги, але падіння не можна контролювати, як і точку удару.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Показати ще

Нагадаємо, що експерти розповіли, які автомобілі викрадають найчастіше. Звичайно ж, під прицілом дорогі автомобілі, так як і можна вигідно продати, або ж розібрати на деталі і продавати окремо частинами. Серед усіх крадених авто в Україні лідирують автомобілі марки Toyota.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали дату виходу Sony PlayStation 5. Інсайдери очікують, що новинку покажуть вже 4 червня, так що чекати залишилося трохи менше місяця. Ми практично всі знаємо про консолі, крім її зовнішнього вигляду. Однак до початку літа ми побачимо, як новинка відрізняється від свого попередника, якого показали публіці ще в 2013 році.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Facebook готує велике оновлення для користувачів. Звичайно ж, мова поки йде про Android-версії, а зміни торкнуться самого додатка соцмережі. Швидше за все, найближчим часом оновлення з'явиться і на iPhone.