Японське тюнінг-ательє Albermo перетворила RAV4 Lamborghini Urus. Правда, не зовсім вдало, але попытака і ідея були непоганими.

Toyota RAV4, автоцентр

Цей обвіс, який отримав назву Albermo XR51, в першу чергу змінює передню частину RAV4. Місце стандартного переднього бампера займає бампер з масивними повітрозабірниками і Y-подібними ламелями як в італійського автомобіля. Звичайно, ніякого приросту в характеристиках після такого рестайлінгу не буде, але для зовнішнього вигляду згодиться.

Також у пакет входять змін задній дифузор, в якому є імітація вбудованих патрубків, а також спойлер на багажної двері. Всі ці зміни обійдуться покупцеві в 2 300 доларів. Ще один мінус – всі ці деталі зі своїм завданням не справляються. Ви безпомилково вгадаєте у цьому автомобілі саме кросовер від Toyota, але якщо є бажання виділитися серед власників RAV4 - цей варіант для вас. До того ж, ціна не така вже й велика.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити

Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Нагадаємо, що на Евересті з'явився 5G-сигнал. На вершині встановили вежу, яка поліпшить покриття мережі на найближче відстань від вершини.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали, що ігри, які будуть доступні безкоштовно для власників PlayStation 4 цього місяця. Ігор всього дві, але вони досить цікаві, судячи з відгуків критиків і самих гравців.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony запатентувала нові навушники, які чудово підійдуть спортсменам, особливо тим, хто носить шоломи. Завдяки унікальній конструкції, вся “начинка” знаходиться трохи нижче, так що контактувати з шоломом ніяк не буде.