Подробицями про свою електричної скейтборд-платформі E-Chassis нью-йоркська стартап-компанія Bollinger Motors поділилася приблизно місяць тому. Фірмова “архітектура” вже стала основою для двох моделей стартапу – електричного повнопривідного позашляховика Bollinger B1 і побудованого на його основі пікапа B2. Тепер же в мережі показали третю версію автомобіля, який отримав ще більше функцій і можливостей, які точно позначаться на якості та комфорті їзди.

Bollinger B2 Chassis Cab, autocenter

Шасі під назвою Bollinger B2 Chassis Cab (B2CC) планують продавати самим різним споживачам. Наприклад, аварійних і комунальних служб, аеропортів, будівельних і охоронним компаніям. В теорії, такі авто точно зможуть замінити бензинові аналоги, якими користуються служби по всьому світу. Це дозволить знизити витрати на бензин і обслуговування, так і зробить світ трохи чистішим в плані екології.

Bollinger B2 Chassis Cab, autocenter

Шасі Bollinger B2CC оснащене гидропневмоподвеской всіх коліс, портальними мостами, системою терморегуляції, гідропідсилювачем керма, батареєю ємністю 120 квт і 10-кіловатним бортовим зарядним пристроєм. Корисне навантаження шасі складає 2268 кг.

Популярні новини зараз

Останнє переведення стрілок: коли Україна перейде на зимовий час в 2024 році

У рахунках за воду будуть нові суми: платити доведеться ще більше

За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

Показати ще

до Речі, автомобіль можна використовувати навіть як евакуатор, судячи з фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що на Евересті з'явився 5G-сигнал. На вершині встановили вежу, яка поліпшить покриття мережі на найближче відстань від вершини.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали, що ігри, які будуть доступні безкоштовно для власників PlayStation 4 цього місяця. Ігор всього дві, але вони досить цікаві, судячи з відгуків критиків і самих гравців.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony запатентувала нові навушники, які чудово підійдуть спортсменам, особливо тим, хто носить шоломи. Завдяки унікальній конструкції, вся “начинка” знаходиться трохи нижче, так що контактувати з шоломом ніяк не буде.