Нещодавно китайські ЗМІ повідомили про незвичайне дорожньо-транспортній пригоді. У мережі з'явилося фото, як китайський гібридний кросовер BYD Song заряджає електрокар Tesla Model S. В якому з китайських міст це сталося, не повідомляється. Зважаючи на події, автомобіль Tesla не зміг доїхати до зарядної станції, так як аккумуляторі розрядилися “в нуль”. Однак, власників китайського кросовера допоміг легкового електрокару.

Дівчина стояла на узбіччі дороги, поки їй не прийшов на виручку проїжджав повз молодий чоловік. Він виявився власником гібридного кросовера BYD Song, який зміг поділитися зарядом з Tesla Model S. до Речі, автомобіль Tesla був знову на ходу через 2 години “підзарядки” від китайського кросовера.

Tesla, gettyimages

Героєм цієї історії став BYD Song Pr. Кросовер укомплектований 1.5-літровим турбомотором, електродвигуном і акумуляторним блоком ємністю 15.7 квтг. Запас ходу на електротязі складає 81 км. Втім, пересуватися по місту цілком собі можна і на одній зарядці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро"

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Показати ще

Нагадаємо, що на Евересті з'явився 5G-сигнал. На вершині встановили вежу, яка поліпшить покриття мережі на найближче відстань від вершини.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали, що ігри, які будуть доступні безкоштовно для власників PlayStation 4 цього місяця. Ігор всього дві, але вони досить цікаві, судячи з відгуків критиків і самих гравців.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony запатентувала нові навушники, які чудово підійдуть спортсменам, особливо тим, хто носить шоломи. Завдяки унікальній конструкції, вся “начинка” знаходиться трохи нижче, так що контактувати з шоломом ніяк не буде.