Оскільки пандемія коронавіруса продовжує викликати повну або часткову блокування в різних частинах світу, продажі смартфонів падають. Схоже, що Apple хоче здивувати публіку приємною ціною на смартфони, так що серія iPhone 12 отримає привабливу ціну.

iPhone 12, gizchina

Серія iPhone 12 також буде оснащена 5-нм процесором Aion Bionic, який значно підвищує енергоефективність. Всього буде чотири моделі, включаючи iPhone 12 (5,4 дюйма), iPhone 12 Plus (6,1 дюйма), iPhone 12 Pro (6,1 дюйма) і iPhone 12 Pro Max (6,7 дюйма).

Згідно витоку, ціни на iPhone 12 стартують з $ 649 за 5,4-дюймову модель. Ця ціна дешевше, ніж початкова ціна iPhone 11 (699 доларів). 6,1-дюймовий iPhone 12 варто 749 доларів, а iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max - 999 і 1099 доларів відповідно.

iPhone 12, gizchina

Популярні новини зараз

За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Показати ще

Вся лінійка iPhone 12 підтримує мережу 5G і поставляється з 5-нм процесором A14 Bionic, який значно підвищує енергоефективність. Нагадаємо, що вихід сартфон прогнозують на осінь 2020 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що на Евересті з'явився 5G-сигнал. На вершині встановили вежу, яка поліпшить покриття мережі на найближче відстань від вершини.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали, що ігри, які будуть доступні безкоштовно для власників PlayStation 4 цього місяця. Ігор всього дві, але вони досить цікаві, судячи з відгуків критиків і самих гравців.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony запатентувала нові навушники, які чудово підійдуть спортсменам, особливо тим, хто носить шоломи. Завдяки унікальній конструкції, вся “начинка” знаходиться трохи нижче, так що контактувати з шоломом ніяк не буде.