Коронавірус в даний час активний у багатьох країнах світу та завдає шкоди бізнесу по всьому світу. Згідно з недавнім звітом The Wall Street Journal, Apple також страждає від впливу вірусу. У звіті стверджується, що Apple відкладає випуск серії iPhone 12 приблизно на місяць. Крім того, компанія також скоротить виробничі замовлення майже на 20%.

iPhone 12, gizchina

Було багато повідомлень про те, що Apple відкладає виробництво серії iPhone 12. Недавні припущення аналітиків стверджують, що iPhone 12 початкового рівня може бути навіть дешевше, ніж iPhone 11 (починаючи з 699 доларів). Початкова ціна iPhone 12 може бути від 600 до 700 доларів. Звіт з Південної Кореї стверджує, що iPhone 12 початкового рівня використовує екран BOE. Таким чином, воно має перевагу більш низької собівартості.

iPhone 12, gizchina

Серія iPhone 12 також буде оснащена 5-нм процесором Aion Bionic, який значно підвищує енергоефективність. Всього буде чотири моделі, включаючи iPhone 12 (5,4 дюйма), iPhone 12 Plus (6,1 дюйма), iPhone 12 Pro (6,1 дюйма) і iPhone 12 Pro Max (6,7 дюйма).

Популярні новини зараз

Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію

Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку

За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі з'явився список смартфонів, які зможуть оновитися до MIUI 12 і Android 11. Сама ж прошивка додасть у роботу гаджета величезну кількість нових функцій, перероблений дизайн і поліпшену оптимізацію роботи програм.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали дизайн Windows 20. Правда, це справа рук дизайнера, який зумів поєднати інтерфейс Windows 10 з MacOS від Apple. Виглядає все максимально стильно.

Також Знай.uа повідомляв, що власники новеньких iPhone SE зіткнулися з неприємним обмеженням. Виявилося, смартфон не здатний виконувати одну функцію, яка доступна на смартфонах iPhone 11. Схоже, компанія зробила це спеціально, але не повідомила про це користувачів.