Майбутній смартфон Xiaomi Mi 10 Youth Edition повністю відрізняється як за дизайном, так і за технічними характеристиками від Mi 10 і Mi 10 Pro, хоча і входить в одну серію. Компанія розповіла про головні нововведення смартфона, а ухил гаджета йде на камеру, так як це повноцінний камерофон.

Mi 10 Youth Edition, gizchina

Режим “Multiplicity Photography” відноситься до технології, яка дозволяє об'єкта зображення (людині або домашній тварині) у відео кілька разів у різних положеннях. Втім, як працює ця функція можна поглянути на фото нижче.

Режим серійної зйомки, з іншого боку, дозволить користувачам знімати відео з ефектами аніме. Ця функція звучить аналогічно тій, що була встановлена на нещодавно випущеної Nubia Play 5G. Телефон також буде мати режим відео для досягнення ефектів, як у фільмі “Доктор Стрендж”. Китайська технічна компанія стверджує, що вона розробила ці функції камери у власній лабораторії Xiaomi AI Lab, об'єднавши AI і AR разом.

Крім того, Mi 10 Youth Edition буде працювати на Qualcomm Snapdragon 765 з підтримкою двухрежимного режиму 5G (SA / NSA). Пристрій буде оснащений передньою панеллю AMOLED з датчиком відбитків пальців на дисплеї і виїмкою з роси, в якій встановлена 16-мегапіксельна селфи-камера. Про ціну поки говорити рано.

Популярні новини зараз

Від 16 тисяч гривень: у скільки обійдеться захист від мобілізації

Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію

За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

Показати ще

Mi 10 Youth Edition, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що хакери усунули дефект у роботі iOS 13 і iPhone раніше самої Apple. Нагадаємо, що нещодавно виявили вразливість програми пошти, яка дозволяла хакерам віддалено зламувати смартфони користувачів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple знайшла спосіб здешевити свої ноутбуки. Тепер корпорація буде впроваджувати в MacBook власні чіпсети, і відмовиться від послуг Intel. У теорії, це зробить ноутбуки набагато дешевше.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія HTC раптово повернулася на ринок смартфонів. Корпорація вже довгий час не випускала нові смартфони, але тепер щось зміниться. Швидше за все, мова йде про флагмані, і його вихід запланований на 2020 рік.