За 6 днів після початку впровадження Chrome 81, корпорація Google оголошує, що виявила критичний недолік “нульового дня” у коді свого браузера. Втім, компанія вже виправила цю помилку, і випустила маленьке оновлення для закриття дірки в захисті. настійно рекомендуємо оновитися до останньої версії, якщо ви є шанувальником Chrome від пошуковика.

Google, gettyimages

Google не надає яких-небудь конкретних деталей про “особливості” уразливості. Але опис оновлення вказує на те, що мова йде про розпізнавання голосу. Так, змін в оновленні не так вже й багато, але це і не дивно - компанія скасувала розробку великих оновлень на тлі поширення вірусу.

смартфон у руках, фото: pxhere

Оновлення, вихід якого був запланований на 17 березня і відкладений із-за спалаху коронавіруса, нарешті вийшло. Ця версія містить два основні нововведення: покращена підтримка WebXR (технологія доповненої реальності) і початкова підтримка стандарту Web NFC.

Популярні новини зараз

Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку

Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Показати ще

Втім, деякі нові функції відклали до кращих часів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що один з ентузіастів вирішив заощадити на консолі, і зібрав Nintendo Switch всього за 200 доларів, у той час як на ринку він продається нової за 1000 доларів, а от б.у. гаджет за 600 доларів.

Як повідомляв Знай.uа створено ідеальний автомобіль під час коронавіруса. По суті, це будинок на колесах з усіма зручностями, і він досить потужний і сучасний. У доповнення до нього йде транспортний засіб за типом квадроцикла, щоб робити вилазки. Правда, коштує таке задоволення дорого - будинок на колесах попросять 1.3 мільйона євро.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти назвали вартість iPhone SE 2 на території України. Повідомляється, що за новинку доведеться заплатити аж 15 тисяч гривень, в той час як сам смартфон продається в США за ціною в 400 доларів.