Нещодавно Apple представила новий доступний смартфон iPhone SE за $ 399. Разом з ним очікувалася і велика модель iPhone SE Plus, однак її не показали. Втім, відразу після виходу з'явилися чутки, що смартфон покажуть вже в травні цього року, але схоже, презентація може перенестися аж на 2021 рік.

iPhone SE 2, фото Apple

Очікується, що iPhone SE Plus буде 5.5 "або 6.1" повноекранний дисплей. Технології Face ID не передбачається, а замість повинно бути Touch ID, вбудований в кнопку живлення на правій стороні пристрою. Оскільки технології Face ID не буде, смартфон буде мати меншу виїмку, так як на передній панелі повинні бути тільки стандартна фронтальна камера, мікрофон і динамік. Втім, кнопка залишиться на місці, що зменшить розмір екрану. Втім, смартфон і без цього буде досить великим.

iPhone SE 2, фото Apple

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ

США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт

Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку

За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung почала розробляти нову камеру для смартфонів. За заявами інсайдерів, камера отримає 600-мегапіксельний датчик. Зазначимо, що на сьогоднішній день рекордним показником є 108-мегапіксельний датчик, і такого показника досягнуто завдяки обробці за допомогою програм.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple показала як користуватися клавіатурою для нового iPad. За допомогою цього девайс можна перетворити на повноцінний комп'ютер, якщо до клавіатури додати ще й мишку, але трекпеда більшості вистачить з головою.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдери назвали дату виходу MIUI 12. Тепер корпорація починає набирати бета-тестерів для майбутньої ОС, а значить, після тестування новинка з'явиться на смартфонах користувачів.