Японського тюнінг-ательє Wald International знадобилося цілих два роки, щоб додати в свій портфель нове покоління Mercedes-Benz G-Class. Автомобілі отримали величезну кількість візуальних змін, починаючи від бамперів, і закінчуючи навороченими 22-дюймовими дисками.

Mercedes-Benz G-Class, autocentre

Силова установка в обох версій залишилася колишньою, тюнер обмежився лише переробкою зовнішності “Гелендвагенов”, хоча й цього достатньо, щоб здивувати оточуючих. До речі, про ціну за поліпшення авто не повідомляється.

В рух позашляховик призводить 4,0-літровий Twin-Turbo V8 потужністю 585 к. с. 849 Нм крутного моменту, який передається через девятиступенчатый “автомат” на обидві осі. Розгін зі старту до “сотні” займає 4,5 секунди, а максимальна швидкість обмежена на позначці в 220 км/ч.

Mercedes-Benz G-Class, autocentre

Популярні новини зараз

У рахунках за воду будуть нові суми: платити доведеться ще більше

Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung почала розробляти нову камеру для смартфонів. За заявами інсайдерів, камера отримає 600-мегапіксельний датчик. Зазначимо, що на сьогоднішній день рекордним показником є 108-мегапіксельний датчик, і такого показника досягнуто завдяки обробці за допомогою програм.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple показала як користуватися клавіатурою для нового iPad. За допомогою цього девайс можна перетворити на повноцінний комп'ютер, якщо до клавіатури додати ще й мишку, але трекпеда більшості вистачить з головою.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдери назвали дату виходу MIUI 12. Тепер корпорація починає набирати бета-тестерів для майбутньої ОС, а значить, після тестування новинка з'явиться на смартфонах користувачів.