Найбільший сегмент автомобільного ринку зараз припадає на продаж позашляховиків. А найбільш перспективним напрямком для всієї індустрії є електромобілі. Втім, Volvo вирішила сісти на 2 стільця, так ще й скласти конкуренцію Tesla з їх електрокарами.

Tesla, gettyimages

Мова йде про моделі Polestar 3 від дочірньої компанії шведської Volvo. Про це в розмові з журналістами з AutoExpress розповів головний дизайнер компанії Макс Міссоні. Також він розповів, що позашляховик буде схожий на концепт-кар Precept. Причому мова йде не тільки про зовнішній вигляд, але і про інтер'єр. Враховуючи, що концепт-кар здивував всіх своїм зовнішнім виглядом, успіх автомобіля на ринку гарантований.

Polestar 2

Втім, доведеться почекати - автомобіль покажуть публіці вже 2022 році. На жаль, точних даних про характеристики авто. Інсайдери прогнозують до 500 км запас ходу, чого більш ніж достатньо, враховуючи розміри і вага позашляховика.

Популярні новини зараз

У рахунках за воду будуть нові суми: платити доведеться ще більше

Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung почала розробляти нову камеру для смартфонів. За заявами інсайдерів, камера отримає 600-мегапіксельний датчик. Зазначимо, що на сьогоднішній день рекордним показником є 108-мегапіксельний датчик, і такого показника досягнуто завдяки обробці за допомогою програм.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple показала як користуватися клавіатурою для нового iPad. За допомогою цього девайс можна перетворити на повноцінний комп'ютер, якщо до клавіатури додати ще й мишку, але трекпеда більшості вистачить з головою.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдери назвали дату виходу MIUI 12. Тепер корпорація починає набирати бета-тестерів для майбутньої ОС, а значить, після тестування новинка з'явиться на смартфонах користувачів.