За 6 днів після початку впровадження Chrome 81, корпорація Google оголошує, що виявила критичний недолік “нульового дня” у коді свого браузера. Втім, компанія вже виправила цю помилку, і випустила маленьке оновлення для закриття дірки в захисті. настійно рекомендуємо оновитися до останньої версії, якщо ви є шанувальником Chrome від пошуковика.

Google, gettyimages

Google не надає яких-небудь конкретних деталей про “особливості” уразливості. Але опис оновлення вказує на те, що мова йде про розпізнавання голосу. Так, змін в оновленні не так вже й багато, але це і не дивно - компанія скасувала розробку великих оновлень на тлі поширення вірусу.

смартфон у руках, фото: pxhere

Оновлення, вихід якого був запланований на 17 березня і відкладений із-за спалаху коронавіруса, нарешті вийшло. Ця версія містить два основні нововведення: покращена підтримка WebXR (технологія доповненої реальності) і початкова підтримка стандарту Web NFC.

Популярні новини зараз

У рахунках за воду будуть нові суми: платити доведеться ще більше

Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Показати ще

Втім, деякі нові функції відклали до кращих часів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung почала розробляти нову камеру для смартфонів. За заявами інсайдерів, камера отримає 600-мегапіксельний датчик. Зазначимо, що на сьогоднішній день рекордним показником є 108-мегапіксельний датчик, і такого показника досягнуто завдяки обробці за допомогою програм.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple показала як користуватися клавіатурою для нового iPad. За допомогою цього девайс можна перетворити на повноцінний комп'ютер, якщо до клавіатури додати ще й мишку, але трекпеда більшості вистачить з головою.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдери назвали дату виходу MIUI 12. Тепер корпорація починає набирати бета-тестерів для майбутньої ОС, а значить, після тестування новинка з'явиться на смартфонах користувачів.