Збірка під номером 19041.207 (KB4550936), яка повинна підлоги фінальної, вже доступна учасникам програми Insider Preview з раннього кола доступу Release Preview Ring. Впровадження цієї версії в комп'ютери користувачів почнеться вже в травні, а поки можна дізнатися, що ж Microsoft приготувала для користувачів.

робота за ноутбуком, фото Pxhere

Судячи з усього, оновлення є регулярним, а значить, особливих змін не передбачається.

робота за ноутбуком, фото Pxhere

приміром, компанія поліпшила доступ до голосовому помічнику Cortana, поліпшила функцію Пошук, і навіть поміняла значки стічних додатків. Будемо сподіватися, що оновлення не викличе купу нових багів, і виправить вже існуючі, так як користувачі досі скаржаться на погану автономність, проломи в захисті, а також розриви бездротових мереж.

Популярні новини зараз

За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Показати ще

компанія Також випустить нову версію ОС для розробників, але користувачам вона виявиться марною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple поступово переманює Android-користувачів на свою сторону. Корпорація недавно випустила перший бюджетний смартфон, а перенесення даних між смартфонами зробили максимально простими, незалежно від ОС.

Як повідомляв Знай.uа остання консоль від Sony продається за копійки. Мова йде про консолі PlayStation Classic, і компанія зробила подобу ретро-консолі, щоб викликати ностальгію у користувачів. Однак, консоль продається не так добре, як хотілося б користувачам.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi приготувала оновлення ОС MIUI 12 для своїх смартфонів. Для власників деяких моделей з'явилася можливість перевірити сумісність. Для цього потрібно всього лише завантажити додаток з Google Play і запустити його.