14 квітня Microsoft випустила черговий апдейт Windows 10 у рамках щомісячного оновлення Patch Tuesday, традиційно виходить у другий вівторок місяця. Update 10 під номером KB4549951 мало залатати чотири дуже серйозні проломи в системі безпеки операційної системи. Звичайно ж, в стилі Microsoft, щось пішло не так, хоча оновлення настійно рекомендували абсолютно всім користувачам.

Синій екран смерті Windows, pexels.com

Втім, користувачі залишилися незадоволеними від таких нововведень. Серед скарг - “синій екран смерті”, розриви зв'язку Bluetooth і Wi-Fi, проблеми з підключенням, низька продуктивність. Деякі користувачі зіткнулися з глобальною збоєм системи. Втім, це все в дусі компанії, так як випустити оновлення без помилок і помилок вони просто не здатні. Подібні невдалі оновлення відбуваються протягом останніх 2-х років, і компанія щоразу обіцяє більш детально підходити до перевірки ОС на наявність помилок.

Синій екран смерті Windows, pexels.com

Microsoft на даний момент не визнала однією з цих проблем. Фахівці поки рекомендують видалити проблемне оновлення, якщо воно було встановлено. Зробити це можна через налаштування в розділі оновлення.

Популярні новини зараз

США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple поступово переманює Android-користувачів на свою сторону. Корпорація недавно випустила перший бюджетний смартфон, а перенесення даних між смартфонами зробили максимально простими, незалежно від ОС.

Як повідомляв Знай.uа остання консоль від Sony продається за копійки. Мова йде про консолі PlayStation Classic, і компанія зробила подобу ретро-консолі, щоб викликати ностальгію у користувачів. Однак, консоль продається не так добре, як хотілося б користувачам.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi приготувала оновлення ОС MIUI 12 для своїх смартфонів. Для власників деяких моделей з'явилася можливість перевірити сумісність. Для цього потрібно всього лише завантажити додаток з Google Play і запустити його.