Популярний YouTube-блогер з Швеції Янко Лінд опублікував відео заїзду, в якому на своєму Porsche Taycan зумів обійти Tesla Model S Long Range в гонці на 402 метри. Незважаючи на те, що дрег-заїзд проходив взимку, Лінд вирішив поставити на свій “Тайкан” літню гуму. Втім, і це не допомогло авто від Tesla обійти свого конкурента. Однак, у Tesla теж є переваги. Наприклад, автомобіль з-за своїх особливостей і електродвигуна може видавати 100% потужності в першу ж секунду, що позитивно позначається на досягненні 100 км/ч.

Tesla Model 3, скріншот з відео

Як розповів блогер, до місця гонки йому довелося проїхати близько 300 км. При цьому в кінці шляху прилади показували, що заряду батареї залишилося ще приблизно на 45 км. Що досить непогано, враховуючи досить низьку температуру за бортом, а літій-іонні акумулятори не переносять холод, і швидко втрачають свою ресурсомісткість.

У своєму відео Лінд докладно розповів про кожного з електрокарів. Також блогер поділився власним досвідом володіння Porsche Taycan. Свій електрокар він придбав одним з перших, як тільки Taycan вийшов на ринок. До того ж, автомобіль не в топової комплектації. Подивитися момент гонки можна з 8:30 у відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

У рахунках за воду будуть нові суми: платити доведеться ще більше

США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Показати ще

Нагадаємо, що в мережі показали легендарний автомобіль BMW, який врятував компанію від банкрутства. Судячи про увазі, автомобіль виглядає дивно навіть у 60-их роках, коли його випускали. Авто одномісне, а максимальна швидкість досягає 97 миль на годину, що цілком непогано для автомобіля вагою в 300 кг

Як повідомляв Знай.uа компанія Lexus представить обновленній кросовер через 20 років. Повідомляється, що цінник буде відповідним - від 80 до 100 тисяч доларів, так що бюджетних версій очікувати не варто. Японська компанія хоче скласти конкуренцію кроссоверам від Porsche і Lamborghini.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені раптово заговорили про наявність життя на Меркурие. Ця планета не особливо привертала увагу вчених. Але, як виявилося, дуже навіть дарма.