Одного разу компанія Mercedes вже випустила унікальну модифікацію автомобіля SLR – SLR Stirling Moss. Назва говорить сама за себе – машину назвали на честь легендарного гонщика Стірлінга Мосса. Втім, в дизайні авто немає даху а також лобового скла, так що задоволення від їзди на великих швидкостях буде мало.

Mercedes SLR Stirling Moss

Після того як легенда автоперегонів помер у віці 90 років, дизайнер Костас Фуфулидс підготував рендер нової моделі Mercedes-Benz під брендом Stirling Moss. В якості основи він вирішив взяти флагманський спорткар компанії – AMG GT. Втім, автомобіль виглядає просто дивовижно. Правда, він так і залишився без даху і лобового скла, та й взагалі, є ймовірність, що за межі концепт-кара він не вийде.

Підсумковий концепт, який отримав назву AMG GT Silver Echo, виявився набагато більш агресивним, ніж SLR Stirling Moss. За заявою виробника, повітря буде проходити через величезні отвори в капоті, а на виході давати величезну притискну силу, що дасть величезну перевагу.

Подивимося, яким він буде насправді, якщо взагалі з'явиться за межами рендерів і креслярського паперу.

Популярні новини зараз

Від 16 тисяч гривень: у скільки обійдеться захист від мобілізації

Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію

За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

Показати ще

Mercedes SLR Stirling Moss

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі показали легендарний автомобіль BMW, який врятував компанію від банкрутства. Судячи про увазі, автомобіль виглядає дивно навіть у 60-их роках, коли його випускали. Авто одномісне, а максимальна швидкість досягає 97 миль на годину, що цілком непогано для автомобіля вагою в 300 кг

Як повідомляв Знай.uа компанія Lexus представить обновленній кросовер через 20 років. Повідомляється, що цінник буде відповідним - від 80 до 100 тисяч доларів, так що бюджетних версій очікувати не варто. Японська компанія хоче скласти конкуренцію кроссоверам від Porsche і Lamborghini.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені раптово заговорили про наявність життя на Меркурие. Ця планета не особливо привертала увагу вчених. Але, як виявилося, дуже навіть дарма.