У цьому місяці компанія Samsung оновила всю серію Galaxy S20 (включаючи Galaxy S20 Ultra), яка включає не тільки квітневий патч безпеки, але і поліпшення камери. По витоків, Samsung взяла під контроль проблему з автофокусуванням. Втім, після виправлення одного бага, в смартфонах з'явився інший, і він набагато гірше попереднього. Мова йде про зеленому екрані. Дивно, але смартфона за 1400 доларів працює несправне, і це дуже помітно, особливо при поганому освітленні.

Samsung Galaxy S20, gizchina

За скаргами користувачів, дисплей отримав зелений відтінок, який проявився у користувачів з частотою оновлення екрану 120 ГГц. Більшість скарг стосується Galaxy S20 Ultra з чіпом Exynos, який є власним виробництвом компанії. Крім того, проблема виникає тільки при більшій швидкості частотою оновлення 120 Гц) і яскравості дисплея менше 30%.

Що стосується самої Samsung, в компанії вже знають про проблему, і обіцяють виправити найближчим часом.

Samsung Galaxy S20, gizchina

Популярні новини зараз

Від 16 тисяч гривень: у скільки обійдеться захист від мобілізації

Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію

Ухилянти та втікачі можуть спати спокійно: адвокат розповів про особливості повісток

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі показали легендарний автомобіль BMW, який врятував компанію від банкрутства. Судячи про увазі, автомобіль виглядає дивно навіть у 60-их роках, коли його випускали. Авто одномісне, а максимальна швидкість досягає 97 миль на годину, що цілком непогано для автомобіля вагою в 300 кг

Як повідомляв Знай.uа компанія Lexus представить обновленній кросовер через 20 років. Повідомляється, що цінник буде відповідним - від 80 до 100 тисяч доларів, так що бюджетних версій очікувати не варто. Японська компанія хоче скласти конкуренцію кроссоверам від Porsche і Lamborghini.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені раптово заговорили про наявність життя на Меркурие. Ця планета не особливо привертала увагу вчених. Але, як виявилося, дуже навіть дарма.