Лімітована версія Xbox вийшла практично в той же день, коли був призначений перший реліз гри, пише The Verge.

Адже до цього студії довелося перенести його на осінь. Розробники пояснили, що хочуть представити своє творіння Cyberpunk в кращому вигляді. Користувачі відзначили, що дизайн консолі вийшов просто чудовим і повністю просякнутий атмосферою гри. Деякі помітили, що новий Xbox вийшов досить зловісним, що повністю відповідає духу 2020 року.

Консоль Xbox Cyberpunk 2077 \\ entertainmentbox

Дизайн нової консолі Xbox One X компанія Microsoft показала 16 квітня. Він повністю присвячений грі Cyberpunk 2077, і стилізований під утопічне майбутнє — з потертостями, додатковими запчастинами та графіті на боці.

На боці консолі красується напис - No Future («Ніякого майбутнього») - виявився дуже в тему всієї тієї атмосфери паніки, яка панує в світі в 2020 році. Крім того, зловісне послання не дасть спокою власнику навіть вночі, так як букви світяться в темряві. А ще вони ж надряпані «вручну» на геймпаді.

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Але лімітована версія консолі Xbox поки недоступна до замовлення. Її можна буде почати замовляти вже в червні. А через три місяці планується вихід самої гри Cyberpunk 2077.

До речі, дата анонсу для лімітованої версії Xbox Cyberpunk 2077 обрана явно не випадково - 16 квітня 2020 року Cyberpunk 2077 вже повинен був вийти в тираж. Але студія CD Projekt RED перенесли очікуваний реліз.

Скрасити очікування нового творіння Cyberpunk 2077 можна граючи, наприклад, в Fortnite - розробники додали нові скіни з всесвіту Marvel.

Або ж - якщо не боїтеся спойлерів - почитати про нові особливості сюжету ще однією найочікуванішої новинки року - The Last of Us: Part 2.