OnePlus нарешті представив свою довгоочікувану серію OnePlus 8. І OnePlus 8, і 8 Pro були оснащені всім, що ви очікуєте від флагмана 2020 року. І якщо ви ставите питанням про їх міцності, відомий ютубер вже оцінив смартфони за своєю шкалою міцності.

В серії тестів на міцність і стійкість пристроїв ютубер підкреслив сильні і слабкі сторони нового флагманського смартфона. На відео ми бачимо людину, який дряпає пристрій в трьох різних областях; від екрана до кришки до модуля камери. Екран пройшов тестування цілим і неушкодженим до рівня 6 твердості і зміг зберегти свою функціональність; заслуга захисту скла Gorilla. Задня кришка теж пройшла тест.

На відео смартфон також підпалювали. Неймовірно, але OnePlus 8 Pro вийшов неушкодженим, з білою плямою тільки з-за високої температури.

OnePlus 8 Pro, скріншоти

Пристрій має сертифікат IP68, тому воно може витримувати занурення у воду і велика кількість пилу. Останньою перешкодою, з яким довелося зіткнутися флагману, був знаменитий “тест на вигин”; Також у цьому випадку пристрій OP8 Pro вийшло переможцем.

Популярні новини зараз

Від 16 тисяч гривень: у скільки обійдеться захист від мобілізації

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Android 10 масово виводить з ладу смартфони Samsung. Оновлення ОС примушує смартфони перезавантажуватися, входячи в циклічну перезавантаження. Виправити цю помилку на програмному рівні не вийде, а сервісні центри закриті.

Як повідомляв Знай.uа компанія Volkswagen виплатить по 1000 євро кожному власнику дизельного авто від компанії. За підрахунками експертів, компанія виплатить 800 мільйонів євро компенсації користувачам. Що ж, така плата за обман мільйонів користувачів.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені виявили екзопланету, яка дуже схожа на нашу Землю. За підрахунками астрономів, температура на цій планеті така ж, як і на Землі.