Серія смартфонів Huawei P40 потрапила в заголовки останніх місяців завдяки вражаючим характеристикам і можливостям камери. Камери мобільних телефонів отримали всі похвали за останні кілька тижнів і тепер були нагороджені TIPA. Якщо ви не в курсі, TIPA розшифровується як Technical Image Press Association, і ця асоціація нагородила серію Huawei P40 нагородою за найкраще фото 2020 року, зроблене за допомогою смартфона. Варто відзначити, що до кінця 2020 року ще 8 місяців, так що дивно побачити результати вже в квітні.

Huawei P40, gizchina

Варто відзначити, що ці тести не більше орієнтовані на інновації, ніж на реальну продуктивність. Серія Huawei P40 вводить нововведення на ринку з 50MP 1 / 1,28-дюймовим пристроєм. Він також вводить всеспрямовану автофокусування з визначенням фази, яка, ймовірно, стане тенденцією в найближчі місяці. У Huawei довга історія успіху навколо TIPA. Компанія претендує на звання найкращого фотографа з 2017 року.

смартфон у руках, фото: pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Від 16 тисяч гривень: у скільки обійдеться захист від мобілізації

Ухилянти та втікачі можуть спати спокійно: адвокат розповів про особливості повісток

За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Показати ще

Нагадаємо, що експерти склали список 10 кращих смартфонів початку 2020 року. Звичайно ж, серед них величезна кількість китайських гаджетів, і це не дивно. До речі, ігровий смартфон з потужним процесором Xiaomi Black Shark 3 теж потрапив в топ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google воскресить забуті стародавні мови. Компанія розробила сервіс на основі штучного інтелекту, який зможе створити “відсутні ланки” у вивченні стародавніх мов.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія BMW готує до виходу нові кросовери X8 і X8M. Серед іншого, вони будуть конкурентами кросоверами від Aston Martin і Lamborghini.