WhatsApp збирається несподівано внести зміни в додаток для iPhone, що утруднить обмін зображеннями, веб-сторінками та іншими цікавим контентом.

Смартфони, фото з вільних джерел

Раніше в цьому році WhatsApp представив нову опцію в контекстному меню, щоб спростити відправку контенту вашим контактам у додатку. Просто відкрийте контекстне меню, і ви можете прокручувати свої нещодавно використані контакти WhatsApp, і поділитися елементом без необхідності спочатку відкривати додаток обміну повідомленнями.

Це було невелике оновлення, але зручний, яке дозволило позбутися від зайвих рухів при відправці контенту.

Однак, як повідомляє WABetaInfo, опція була вилучена з останньої бета-версії і, ймовірно, скоро буде видалено з базової версії.

Популярні новини зараз

Від 16 тисяч гривень: у скільки обійдеться захист від мобілізації

Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію

За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

Показати ще

WhatsApp нещодавно представив кілька заходів, щоб зупинити потік дезінформації в світлі пандемії коронавіруса, включаючи спрощення перевірки фактичних повідомлень і введення інформаційного центру коронавіруса. Він також обмежив кількість повідомлень, якими можна поділитися, щоб запобігти поширенню фейкової інормації.

дівчина зі смартфоном у руках, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти склали список 10 кращих смартфонів початку 2020 року. Звичайно ж, серед них величезна кількість китайських гаджетів, і це не дивно. До речі, ігровий смартфон з потужним процесором Xiaomi Black Shark 3 теж потрапив в топ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google воскресить забуті стародавні мови. Компанія розробила сервіс на основі штучного інтелекту, який зможе створити “відсутні ланки” у вивченні стародавніх мов.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія BMW готує до виходу нові кросовери X8 і X8M. Серед іншого, вони будуть конкурентами кросоверами від Aston Martin і Lamborghini.