У Єгипті запустили безкоштовні онлайн-подорожі по гробницях та інших пам'ятках. Таким чином, користувачі мережі зможуть подорожувати по Єгипту, хоч і віртуально. Можливо, це позитивно вплине на туризм в цій країні.

туристи в Єгипті, фото Getty Images

Посилання на тури міністерство публікує в соціальних мережах, доповнюючи їх хештегом #StayHome. Відмінний сервіс, який допоможе врятуватися від нудьги мільйонам, які сидять вдома під час карантину.

Віртуальні тури являють собою 3D-моделі приміщень, складені з безлічі знімків. Поглядати гробниці можна так само, як вулиці на картах Google. Гробниці досить великі, так що така подорож може трохи затягнутися.

робота за ноутбуком, фото Pxhere

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти склали список 10 кращих смартфонів початку 2020 року. Звичайно ж, серед них величезна кількість китайських гаджетів, і це не дивно. До речі, ігровий смартфон з потужним процесором Xiaomi Black Shark 3 теж потрапив в топ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google воскресить забуті стародавні мови. Компанія розробила сервіс на основі штучного інтелекту, який зможе створити “відсутні ланки” у вивченні стародавніх мов.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія BMW готує до виходу нові кросовери X8 і X8M. Серед іншого, вони будуть конкурентами кросоверами від Aston Martin і Lamborghini.