Ви, напевно, чули про TikTok, це одне з найбільш популярних програм у світі, особливо серед підлітків. TikTok - це додаток для iOS і Android, яке легко створює і передає короткі відеоролики. Спочатку запущений під ім'ям Douyin, цей додаток був доступний в Китаї в 2016 році. У 2017 році ByteDance (власник TikTok) запустив додаток на світовий ринок з його поточним назвою.

Це додаток сумісно як з Android, так і з iOS. Тим не менше, дивно відзначити, що кількість скачувань TikTok тільки з Google Play Store перевищує 1 мільярд. TikTok завжди був на вершині рейтингу безкоштовних додатків в Apple App Store і Google Play Store. У січні цього року додаток зайняло друге місце в рейтингу безкоштовних програм з найбільшою кількістю установок в Play Store зайняло третє місце в лютому.

Як ми вже говорили раніше, TikTok - це китайська соціальна мережа для обміну відео, належить Пекінської компанії ByteDance, заснованої в 2012 році. Нещодавно в останні тижні американські законодавці закликали провести розслідування по справі національної безпеки в TikTok. Нагадаємо, що програма має більше 30 мільйонів активних користувачів на місяць, і понад 60% з них знаходяться в США. Це додаток дуже популярно серед молоді, віковий діапазон становить від 16 до 24 років.

смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз

Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче випустити черговий гаджет. Мова йде про бездротової зарядки, яка помістилася у форм факторі звичайного килимка для мишки. Дивно, але компанія змогла впровадити в сам гаджет процесор від смартфонів A11, який раніше використовувався при складанні смартфонів за типом iPhone X.

Як повідомляв Знай.uа, спирт може нашкодити вашим гаджетам. Портативна консоль Nintendo може і зовсім не включитися після такої дезінфекції. Правда, компанія не назвала інші способи для дезінфекції консолі, так що ми рекомендуємо просто не виносити її за межі будинку.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені випадково зняли кільця Урану, які раніше були невидимими для вчених. Дивним є той факт, що кільця складаються з досить великих шматків астероїда, а пилу на кільці і зовсім немає.