Головною особливістю смартфонів P-серії від Huawei була камера, створена спільно з німецьким фотографічним гігантом LEICA. Серія P40 була випущена в Китаї кілька днів тому, і крім базової моделі P40 були також представлені Huawei P40 Pro і P40 Pro +. Звичайно ж, топова модель точно здивує абсолютно всіх, адже в неї впровадили особливість, яка дозволить робити просто космічні знімки. Модель P40 Pro + має об'єктив з 10-кратним оптичним зумом, а якість фото від наближення не втрачається. Звичайно ж, можливості смартфона потрапили в мережу.

Huawei P40+, gizchina

Huawei P40+, gizchina

Huawei P40+, gizchina

Huawei P40+, gizchina

Популярні новини зараз

Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ

Від 16 тисяч гривень: у скільки обійдеться захист від мобілізації

За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Показати ще

Huawei P40+, gizchina

Роздрібний дебют моделі HUAWEI P40 Pro + відбудеться в червні 2020 ціною € 1399, так що за камерофон все ж доведеться витратитися. Смартфон є прямим конкурентом iphone 11 Pro Max і Galaxy S20 Ultra.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче випустити черговий гаджет. Мова йде про бездротової зарядки, яка помістилася у форм факторі звичайного килимка для мишки. Дивно, але компанія змогла впровадити в сам гаджет процесор від смартфонів A11, який раніше використовувався при складанні смартфонів за типом iPhone X.

Як повідомляв Знай.uа, спирт може нашкодити вашим гаджетам. Портативна консоль Nintendo може і зовсім не включитися після такої дезінфекції. Правда, компанія не назвала інші способи для дезінфекції консолі, так що ми рекомендуємо просто не виносити її за межі будинку.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені випадково зняли кільця Урану, які раніше були невидимими для вчених. Дивним є той факт, що кільця складаються з досить великих шматків астероїда, а пилу на кільці і зовсім немає.