Колекції ретро-автомобілів бувають різними. Але сьогоднішній випадок явно здивує навіть завзятих колекціонерів.

Однак команді AMMO з Нью-Йорка вдалося знайти особливо вражаючу колекцію. По-перше, в ній знайшлося місце трьом сотням рідкісних і деколи унікальних автомобілів. De Tomaso Pantera, Lotus Esprit, Chevrolet Camaro, Dodge Charger Daytona, Plymouth Barracuda, Lamborghini Diablo, Acura NSX, позашляховий Lambo LM002 або Acura Noble. Тільки перерахування деяких моделей із цього зібрання викликає захват.

Колекція Авто, autocentre

Крім люксовості, деякі з авто дійсно рідкісні за рахунок лімітованого випуску. Деякі з авто на сьогоднішній день всього лише не більше десяти у світі, не кажучи вже про стані.

Повний список експонатів все ще невідомий, але і наявної інформації достатньо, щоб захопитися. Перед аукціоном доведеться прибрати авто від пилу, що скупчилася протягом 32 років. Швидше за все, всі автомобілі продадуть на аукціоні.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ

США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple відкрила доступ до своїх серіалів, так що кожен бажаючий може подивитися нові серіали на сервісі яблучної корпорації абсолютно безкоштовно.

Як повідомляв Знай.uа вчені показали, як коронавірус поширюється по магазину. На диво, він здатний кілька хвилин перебувати в повітрі, так що без масок в магазині точно не обійтися.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія NASA перетворить Місяць у власний телескоп. В одному з кратерів вчені розмістять телескоп, який відкриє нові межі космосу.