Раніше у Google була традиція щомісяця публікувати звіти про поширеності різних версій операційної системи Android. Але згодом розробники відійшли від цієї практики і з кінця 2018 року такі звіти зникли. Однак, пояснення цьому знайшлося - популярність Android 10 пробила дно.

смартфон у руках, фото: pxhere

Але нещодавно ентузіасти знайшли “лазівку” у пакеті інструментів для розробників Android Studio, де в меню була знайдена інформація про фрагментації мобільної платформи Android. Як виявилося, на сьогоднішній момент тільки 8,2% пристроїв працюють під управлінням Android 10. Що дивно, користувачі все ще користуються застарілими ОС, що свідчить про те, що 10 версію ОС можна сміливо назвати провальною, а от сама Google не хоче цього визнавати.

дівчина зі смартфоном у руках, фото Pxhere

Що дивно, Google ніяк не може вирішити проблему з провальною ОС, так що доведеться дочекатися виходу нової ОС, може це змусить користувачів оновитися.

Популярні новини зараз

Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple відкрила доступ до своїх серіалів, так що кожен бажаючий може подивитися нові серіали на сервісі яблучної корпорації абсолютно безкоштовно.

Як повідомляв Знай.uа вчені показали, як коронавірус поширюється по магазину. На диво, він здатний кілька хвилин перебувати в повітрі, так що без масок в магазині точно не обійтися.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія NASA перетворить Місяць у власний телескоп. В одному з кратерів вчені розмістять телескоп, який відкриє нові межі космосу.