Випускаючи дивні пристрої з високою ціною і низьким якістю роботи софта, LG прийшла до цілком зрозумілому станом: компанія дуже погано себе почуває на ринку смартфонів. Приблизно з такою ж проблемою зіткнулася і Samsung, але ребрендинг ведення бізнесу і випуск бюджетних смартфонів з непоганими характеристиками допоміг виправити цю ситуацію.

Концепт LG, lg

Відносно непогано у компанії йдуть справи лише на ринку США, де за останній квартал минулого року LG була третьою в списку вендерів, заволодівши 9 % ринку нових смартфонів. Однак, на ринку європи смартфони від LG не користуються величезною популярністю.

Концепт LG, lg

Перегляд політики виробництва смартфонів у LG планувався давно. Компанія розповідала про зухвалі плани зробити мобільний підрозділ у 2021 році прибутковим. Повідомляється, що компанія вирішила показати смартфона майбутнього, на який буде орієнтуватися при створенні майбутніх гаджетів.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вихід головного конкурента електро пікапа від Tesla знову перенесли. Компанія Rivian хотіла скласти конкуренцію Tesla CyberTruck, але тепер вихід їх версії електрокара переноситься на 2021 рік. Свої ж автомобілі користувачі зможуть отримає тільки в 2021 році.

Як повідомляв Знай.uа компанія SEAT займеться виробництвом апаратів ШВЛ для критично хворих. Правда, поки що апарати відправляють в клініки Італії. За заявами виробника, компанія хоче виробляти до 300 одиниць ШВЛ.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google безкоштовно роздає підписку на 2 місяці на свій ігровий сервіс. Google Stadia досить недавно з'явився на ринку, і тепер пошуковик хоче залучити нових користувачів безкоштовною підпискою.