Вже 14 років поспіль південнокорейська компанія Samsung посідає перше місце в світі за обсягами поставок телевізорів. Згідно з даними компанії FutureSource, що займається дослідженнями ринку, разом з цим Samsung стала найбільшим у світі виробником звукових панелей на часовому відрізку з 2014 по 2019 роки. Схоже, користувачі не поспішають відмовлятися від гаджетів Samsung, особливо, коли справа стосується домашнього кінотеатру. Приємний і об'ємний звук не менш важливий чіткої картинки, коли мова йде про фільмах та кліпах.

Samsung SoundBar

Згідно зі звітом, частка компанії на ринку саундбаров в 2019 році становила 21,8 % у грошовому і 16,5 % в натуральному вираженні, що на 8 % вище, ніж у найближчих конкурентів. Звичайно, LG не сильно відстає, але лідерство залишається за Samsung вже довгі роки.

Samsung SoundBar

Samsung прогнозує, що ринок звукових панелей в 2020 році перевищить 20 мільйонів одиниць.

Популярні новини зараз

Нові ціни на тепло вже з 1 жовтня: що чекає на споживачів

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання

У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple представила нові iPad Pro 2020. Планшет отримав наворочену камеру, а також трекпад, який дозволив обходитися без клавіатури і мишки. Система сама по собі не нова, але в планшетах яблучної компанії вона з'явилася вперше.

Як повідомляв Знай.uа критики оцінили гру Doom Eternal, яку покажуть публіці 20 березня. Гра дуже сподобалася експертам, так що і геймерам вона теж доведеться по душі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple закрила оффлайн-магазини з-за спалаху коронавіруса. Компанія не хоче наражати на небезпеку як клієнтів, так і співробітників корпорації, так що магазини закрили на невизначений термін.