Сотні користувачів Твіттера вітали в четвер пропозицію генерального директора Tesla Елона Маск виготовити распираторы для страждаючих коронавірусом після того, як Сполучені Штати звернулися за пожертвами респіраторних масок для боротьби з їх нестачею.

У середу Всесвітня організація охорони здоров'я заявила, що веде переговори з Китаєм та іншими країнами, щоб допомогти збільшити поставки медичного обладнання, в той час як General Motors і Ford Motor заявили, що вони ведуть переговори з представниками Білого дому.

Ілон Маск, фото Студвей

“Ми зробимо распираторы, якщо буде брак”, - сказав Маск в Твіттері, відповідаючи на пропозицію шанувальника, щоб мільярдер перепризначив фабрику для цього завдання.

Коментар негайно залучив сотні відповідей, спонукаючи його діяти.

Популярні новини зараз

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

Показати ще

“Якщо з якої-небудь причини ви не впевнені, що в даний час існує дефіцит, то, за всіма оцінками, він буде існувати”, - сказав користувач соцмереж Internetchilla. "Будь ласка, допоможи."

Адміністрація Трампа у вівторок закликала будівельні компанії США пожертвувати респіраторні маски лікарням та медичним працівникам, які борються з вірусом, в умовах загальнонаціонального дефіциту.

коронавірус, фото Getty Images

Однак Маск не перший виконавчий директор, пропонує допомогу з медикаментами в Твіттері.

Засновник SoftBank Масаеши Сон запропонував в цьому місяці мільйон безкоштовних тестів на зараження вірусом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple представила нові iPad Pro 2020. Планшет отримав наворочену камеру, а також трекпад, який дозволив обходитися без клавіатури і мишки. Система сама по собі не нова, але в планшетах яблучної компанії вона з'явилася вперше.

Як повідомляв Знай.uа критики оцінили гру Doom Eternal, яку покажуть публіці 20 березня. Гра дуже сподобалася експертам, так що і геймерам вона теж доведеться по душі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple закрила оффлайн-магазини з-за спалаху коронавіруса. Компанія не хоче наражати на небезпеку як клієнтів, так і співробітників корпорації, так що магазини закрили на невизначений термін.