Всім, хто з-за коронавіруса змушений працювати віддалено, Марк Цукерберг додатково перерахувати по одній тисячі доларів. Про це пише CNBC з посиланням на офіційну заяву Марка Цукерберга. Звичайно ж, це стосується лише співробітників Facebook.

Цукерберг, фото Instagram

Враховуючи, що компанія рекомендувала працювати віддалено всім своїм співробітникам, додаткову тисячу повинні отримати як мінімум 45 тисяч осіб, офіційно влаштованих в компанії. Втім, це вимушені заходи, які в підсумку можуть врятувати людські життя. До того ж, якщо співробітники почнуть масово хворіти, компанія за день може втратити мільярди доларів, що набагато більше, ніж виплата по тисячі доларів кожному співробітнику.

Коронавірус з Китаю, фото Уніан

Додаткові виплати анонсував сам Марк Цукерберг, звертаючись до своїх працівників у корпоративному листі.

Популярні новини зараз

За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду

Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку

Нові ціни на тепло вже з 1 жовтня: що чекає на споживачів

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple представила нові iPad Pro 2020. Планшет отримав наворочену камеру, а також трекпад, який дозволив обходитися без клавіатури і мишки. Система сама по собі не нова, але в планшетах яблучної компанії вона з'явилася вперше.

Як повідомляв Знай.uа критики оцінили гру Doom Eternal, яку покажуть публіці 20 березня. Гра дуже сподобалася експертам, так що і геймерам вона теж доведеться по душі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple закрила оффлайн-магазини з-за спалаху коронавіруса. Компанія не хоче наражати на небезпеку як клієнтів, так і співробітників корпорації, так що магазини закрили на невизначений термін.