Бюро по патентах і товарних знаків США офіційно опублікувало серію нещодавно виданих патентів Apple, і одним з найцікавіших патентів у всіх з них є дизайн миші Apple з корпусом, що міняють форму.

Патент Apple, gizchina

Патент охоплює системи і способи зміни форми миші або іншого пристрою введення. Цей новий патент на конструкцію зі зрушенням форми може бути корисний, щоб надати користувачам руками різного розміру можливість змінювати мишку по своєму смаку, дозволяючи регулювати ширину і висоту.

Заявка показує, що миша може включати в себе один або кілька виконавчих механізмів для управління шарнірним елементом для зміни кривизни зовнішньої поверхні миші. Його можна змінити, щоб оптимізувати ергономіку миші або надати тактильну зворотний зв'язок користувачам.

Apple, Тім Кук // фото Getty Images

Популярні новини зараз

Три "залізні" причини арешту пенсій в Україні: за законами воєнного часу

Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Українцям дозволили купити стаж, якого не вистачає для пенсії: озвучено ціни на жовтень 2024 року

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple представила нові iPad Pro 2020. Планшет отримав наворочену камеру, а також трекпад, який дозволив обходитися без клавіатури і мишки. Система сама по собі не нова, але в планшетах яблучної компанії вона з'явилася вперше.

Як повідомляв Знай.uа критики оцінили гру Doom Eternal, яку покажуть публіці 20 березня. Гра дуже сподобалася експертам, так що і геймерам вона теж доведеться по душі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple закрила оффлайн-магазини з-за спалаху коронавіруса. Компанія не хоче наражати на небезпеку як клієнтів, так і співробітників корпорації, так що магазини закрили на невизначений термін.