Після анонсу характеристик PS5 Microsoft вирішила оголосити дату виходу Xbox Series X на кількох офіційних міжнародних сайтах. Однак через кілька хвилин після оголошення компанія повідомила, що це помилка.

З-за цією “помилки” на кількох сайтах Microsoft з'явилося оновлене вікно запуску. Компанія відреагувала швидко і підтвердила прогноз, що консоль вийде ближче до різдва 2020 року. У звіті вказувалося, що Xbox X Series з'явиться в магазинах 26 листопада 2020 року.

Нагадаємо, що оригінальний Xbox з'явився 15 листопада, а Xbox 360 надійшов у продаж 22 листопада. Xbox One з'явився в той же день, що і його попередник. Самий просунутий Xbox One X був випущений 7 листопада. Зрештою, триваюче поширення Коронавіруса в світі, як повідомляється, призведе до затримки консолей наступного покоління. Таким чином, компанія, схоже, не дуже зацікавлена в оголошенні дати запуску.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple представила нові iPad Pro 2020. Планшет отримав наворочену камеру, а також трекпад, який дозволив обходитися без клавіатури і мишки. Система сама по собі не нова, але в планшетах яблучної компанії вона з'явилася вперше.

Популярні новини зараз

За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

Українцям дозволили купити стаж, якого не вистачає для пенсії: озвучено ціни на жовтень 2024 року

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа критики оцінили гру Doom Eternal, яку покажуть публіці 20 березня. Гра дуже сподобалася експертам, так що і геймерам вона теж доведеться по душі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple закрила оффлайн-магазини з-за спалаху коронавіруса. Компанія не хоче наражати на небезпеку як клієнтів, так і співробітників корпорації, так що магазини закрили на невизначений термін.